FOTORECEPTE: Aukstā kapučīno torte ar bumbieriem

Tortes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
12. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kapučīno torte ar bumbieriem
Foto: No izdevnicības Žurnāls Santa arhīva
Kapučīno torte ar bumbieriem
Ar vienu gabaliņu pavisam noteikti būs par maz!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st

 

Praktiski padomi:

  • Lai biskvīts cepoties vienmērīgi paceltos, veidnes malas neietauko, ietauko tikai tās dibenu.
  • Bumbieru serdes viegli ir izņemt ar speciālo apaļo karotīti. Pēc tam tos sagriež šķēlēs.
  • Bumbierus visērtāk nomizot ar dārzeņu mizojamo nazīti.
  • Mandeļu skaidiņas apgrauzdē sausā pannā, nepārtraukti maisot. To dara vēl brīdi pēc tam, kad panna no uguns ir noņemta, jo skaidiņas vēl turpina grauzdēties.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+