FOTORECEPTE: Aukstā kapučīno torte ar bumbieriem

Tortes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
12. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kapučīno torte ar bumbieriem
Foto: No izdevnicības Žurnāls Santa arhīva
Kapučīno torte ar bumbieriem
Ar vienu gabaliņu pavisam noteikti būs par maz!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st

 

Praktiski padomi:

  • Lai biskvīts cepoties vienmērīgi paceltos, veidnes malas neietauko, ietauko tikai tās dibenu.
  • Bumbieru serdes viegli ir izņemt ar speciālo apaļo karotīti. Pēc tam tos sagriež šķēlēs.
  • Bumbierus visērtāk nomizot ar dārzeņu mizojamo nazīti.
  • Mandeļu skaidiņas apgrauzdē sausā pannā, nepārtraukti maisot. To dara vēl brīdi pēc tam, kad panna no uguns ir noņemta, jo skaidiņas vēl turpina grauzdēties.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+