• Šobrīd

    weather img

    Rīga -1°C

    Tavs uzticamais atbalsts

    FOTORECEPTE: Aukstā kapučīno torte ar bumbieriem

    Tortes
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    12. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kapučīno torte ar bumbieriem
    Foto: No izdevnicības Žurnāls Santa arhīva
    Kapučīno torte ar bumbieriem
    Ar vienu gabaliņu pavisam noteikti būs par maz!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st

     

    Praktiski padomi:

    • Lai biskvīts cepoties vienmērīgi paceltos, veidnes malas neietauko, ietauko tikai tās dibenu.
    • Bumbieru serdes viegli ir izņemt ar speciālo apaļo karotīti. Pēc tam tos sagriež šķēlēs.
    • Bumbierus visērtāk nomizot ar dārzeņu mizojamo nazīti.
    • Mandeļu skaidiņas apgrauzdē sausā pannā, nepārtraukti maisot. To dara vēl brīdi pēc tam, kad panna no uguns ir noņemta, jo skaidiņas vēl turpina grauzdēties.
     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+