• Biezpiena kūka ar sukādēm

    Biezpiena ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    7. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Kūkas garša lielā mērā būs atkarīga no biezpiena kvalitātes. Tas noteikti jāizvēlas labs – tvirts, krēmīgs.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    1st 30m

    IETEIKUMS!

    • Uz pirmās biskvīta plāksnes var likt arī pusi krēma, uzklāt otru biskvītu un uz tā – pārpalikušo krēmu. Biskvīta plāksnes var arī pārgriezt un torti veidot no vairākām kārtām.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē