Biezpiena kūka ar sukādēm

Biezpiena ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
7. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Kūkas garša lielā mērā būs atkarīga no biezpiena kvalitātes. Tas noteikti jāizvēlas labs – tvirts, krēmīgs.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 30m

IETEIKUMS!

  • Uz pirmās biskvīta plāksnes var likt arī pusi krēma, uzklāt otru biskvītu un uz tā – pārpalikušo krēmu. Biskvīta plāksnes var arī pārgriezt un torti veidot no vairākām kārtām.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+