Rudzu miltu un dzērveņu debesmanna

Latvijas virtuve
31. janvāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Rudzu miltu un dzērveņu debesmanna recepte
Rudzu miltu un dzērveņu debesmanna recepte
Pacietīgās ogas dzērvenes var glabāt ilgi – pat līdz vasarai –, un tajās joprojām ir daudz C vitamīna. Īstais brīdis pagatavot debesmannu!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+