• Šobrīd

    weather img

    Rīga +10°C

    Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci.

    Latvijas virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    18. novembris, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci
    Pasakaina recepte! Lielisks un gaisīgs buberts, garšos taisni kā bērnībā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    35 vērtējumi
    5/5

    Pasniedz ar dzērveņu mērci, kuru gatavo šādi:

    1. Uzvāra un pasautē dzērvenes ar cukuru.
    2. Kad ogas savārījušās, nokāš un pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
    3. Uzvāra līdz burbulim, tad ņem nost no uguns.
    4. Arī mērci vislabāk atdzesēt un kopā ar bubertu pasniegt nākamajā dienā.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+