Elementāri pagatavojama recepte un ļoti gardi cepumi, ko uzkost pie tējas un sapņot par silto Itāliju, kas ir to dzimtene. Kantuči labākā īpašība – droši vari tos divas trīs nedēļas turēt traukā ar vāku.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
140 g cukura
20 g vaniļas cukura
2 olas (ap 100 g)
50 g neitrālas garšas eļļas, piemēram, vīnogu kauliņu
290 g miltu
200 g veselu mandeļu
tējkarote cepamā pulvera
1 apelsīna miziņa- smalki sarīvēta (vai pāris pilienu apelsīnu ekstrakta)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad Jūs apmeklējat vietni.
Tas ļauj tīmekļa vietnei atcerēties Jūsu darbības un izvēli (piereģistrēšanos, valodu, fonta lielumu un citas attēlošanas izvēles) pēc laika, lai Jums nebūtu atkārtoti tā jānorāda ikreiz, kad Jūs atgriežaties vietnē vai pārejat no vienas lapas uz citu.
Apstiprinot sīkdatņu izmantošanu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Plašāk lasiet šeit: aboutcookies.org.
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Šajā portālā tiek izmantotas sīkdatnes jeb sīkfaili (cookies).