Cantuccini ar mandelēm un deserta vīnu

Itālijas virtuve
5. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cantuccini ar mandelēm un deserta vīnu recepte
Cantuccini ar mandelēm un deserta vīnu recepte
Cantuccini ir kraukšķīgi cepumi ar izteiktu mandeļu garšu, kas tiek gatavoti pēc īpašas itāliešu receptes. Vīna to sastāvā gan nav, taču bez vīna nevar iztikt, – šos cepumus tradicionāli pasniedz ar deserta vīnu, tajā pirms baudīšanas pamērcē katru cepumu. Izmēģini tos pagatavot arī Tu!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+