Rīsu nūdeles vokpannā ar vistu un dārzeņiem

Austrumnieciskas garšas
2. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Rīsu nūdeles vokpannā ar vistu un dārzeņiem recepte
Rīsu nūdeles vokpannā ar vistu un dārzeņiem recepte
Rīsu nūdeles, tāpat kā rīsi, ir labs papildinājums dažādiem gaļas un dārzeņu ēdieniem. Nūdeļu garša ir neitrāla, tāpēc ēdiens labāk garšos, ja būs pievienotas dažādas garšvielas vai mērces, piemēram, kā šajā receptē- sojas mērce.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

 

Lasi citur

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+