Klasiskā Pavlovas kūka

Pavlovas kūkai ir daudz variāciju, šī ir gatavota jūlijā un tiek greznota ar ogām. Piemēram, Ziemassvētku laikā Pavlovu var greznot un pasniegt tikai ar granātābolu sēkliņām.
Kulta ēdieni
26. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Pavlovas kūka
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Vidējas

Lasi citur

2 komentāri

Chrikse
Daudz vieglāk ir gatavot, izmantojot pūdercukuru parastā cukura vietā. Lai nodrošinātu, ka bezē vidus ir patīkami mīksts un mazliet staipīgs, visas sastāvdaļas (arī etiķi un kukurūzas miltus) vajag pievienot, ne uz mirkli nepārtraucot olbaltuma kulšanu.

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs