• Rabarberu plātsmaize ar biezpienu un iebiezināto pienu

    Biezpiena ēdieni
    Daina Lapiņa
    5. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Rabarberu biezpiena plātsmaize sanāk patīkami viegla un svaiga. Biezpiens dara kūku vieglāku, bet rabarbers piešķir svaiguma notis.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    20X30 cm cepamtrauks
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    1st 30m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē