Pupiņdipiņš ar saulē kaltētiem tomātiem

Pupiņas
Ievas Virtuve
17. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pupiņdips
Foto: Ieva Andersone
Pupiņdips
Skaidra, stipra garša, burvīga konsistence un piedevām apetītlīga krāsa. Aromātisks papildinājums tavām vakariņām!  
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
10m
  • Konservētās pupiņas (var ar visu šķidrumu, var daļēji, var bez, jāskatās pēc konsistences), citronu sulu, nolobītas ķiploka daiviņas, sāli un piparus liek blendējamā traukā.
  • Sirsnīgi blendē, vienlaikus lejot klāt olīveļļu mazā strūkliņā.
  • Tad, apmēram pēc minūtes, pievieno saulē kaltētus tomātus un svaigas bazilika lapiņas, blendē vēl pusminūti.
  • Pēc garšas pievieno aso mērci Sriracha.
  • Samaisa, pirms pasniegšanas ieteicams atdzesēt ledusskapī un pārlaistīt vēl nedaudz olīveļļas.
  •  

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+