• Pufīgās pankūkas ar kanēļa āboliem sīrupā

    Deserti
    Daina Lapiņa
    27. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pufīgās pankūkas ar kanēļa āboliem sīrupā
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Pufīgās pankūkas ar kanēļa āboliem sīrupā
    Maigas un gaisīgas kefīra pankūciņas ar aromātisku ābolu mērcīti!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    • Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu un sāli, iemaisa kefīru vai paniņas un kausētu sviestu.
    • Olām atdala dzeltenumu, sakuļ ar cukuru un pievieno maisījumam.
    • Olu baltumus ar šķipsniņu sāls saputo stingrās putās un viegli iemaisa mīklā.
    • Ar karoti pannā mazā karstumā sakarsētā eļļā ar atstarpēm (cepoties mīkla uzpūtīsies) liek biezas mīklas pikas.
    • Cep, līdz maliņas sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un arī to cep brūnu, tad no pannas noņem.
    • Lai pagatavotu kanēļa ābolus sīrupā, 2 ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež mazos gabaliņos, liek pannā vai katliņā izkausētā sviestā, pārber 2 ēdamkarotes cukura un apmaisot karsē 3–5 minūtes, līdz āboli kļūst mīksti.
    • Tad iemaisa 4–5 ēdamkarotes kļavu vai citu sīrupu vai medu.
    • Pārlej izceptajām pankūkām.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē