• Pufīgās amerikāņu pankūkas garšīgām brīvdienām!

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    23. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Amerikānu pankūkas
    Foto: Shutterstock
    Amerikānu pankūkas
    Sacep šorīt smukās, druknās amerikāņu pankūkas, sakārto tornīšos, pārber ar ogām, pārlej ar sīrupu un pārsteidz savējos ar brīnišķīgām brīvdienu brokastīm.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5
    • Olas sakuļ kopā ar pienu. Iemaisa izkausēto sviestu.
    • Atsevišķā traukā izsijātus miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli un cukuru.
    • Miltu maisījumā pakāpeniski maisot iejauc piena un olu maisījumu. Ļauj ievilkties pusstundu vēsumā.
    • Pannu uz vidējas liesmas sakarsē, taču nepievieno taukvielas.
    • Ar lielu karoti pasmeļ mīklu un uz pannas liek cepties plaukstas lieluma plāceņus. Cep apmēram minūti no katras puses.
    • Gatavas pankūkas kārto nelielās kaudzītēs – pa trim, četrām.
    • Katru apziež ar nelielu piciņu sviesta.
    • Katru kaudzīti kronē ar piku sviesta un ēdamkaroti kļavu sīrupa. 

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē