• Papriku relišs

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Papriku relišs
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Papriku relišs
    Sulīga un aromātiska uzkoda no Vidusjūras.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    25m
    • Iztīrītas paprikas sagriež stienīšos, sīpolu sagriež plānos pusriņķīšos.
    • Katliņā uzkarsētā eļļā viegli apcep sīpolus, liek klāt papriku, apmaisot arī tās īsu brīdi cep, tad pārlej balzametiķi, medu un pāris ēdamkarotes ūdens.
    • Pievieno nedaudz sāls un piparu, šķipsniņu čili pārslu vai sasmalcinātu svaigu čili, katliņam uzliek vāku un lēni vāra papriku mīkstu.
    • Tad vāku noņem un vēl pavāra, līdz gandrīz viss šķidrums ir novārījies. Pēc garšas var pievienot vēl sāli, piparus un etiķi.
    • Relišu karstu var pildīt izkarsētās burkās, cieši noslēgtu vēsumā uzglabāt.
    • Ļoti labi garšo gan pie cepešiem un pastētēm, gan dārzeņu ēdieniem, gan sieriem vai vienkārši uz maizes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē