Papriku relišs

Paprika
Ievas Virtuve
16. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Papriku relišs
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Papriku relišs
Sulīga un aromātiska uzkoda no Vidusjūras.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
25m
  • Iztīrītas paprikas sagriež stienīšos, sīpolu sagriež plānos pusriņķīšos.
  • Katliņā uzkarsētā eļļā viegli apcep sīpolus, liek klāt papriku, apmaisot arī tās īsu brīdi cep, tad pārlej balzametiķi, medu un pāris ēdamkarotes ūdens.
  • Pievieno nedaudz sāls un piparu, šķipsniņu čili pārslu vai sasmalcinātu svaigu čili, katliņam uzliek vāku un lēni vāra papriku mīkstu.
  • Tad vāku noņem un vēl pavāra, līdz gandrīz viss šķidrums ir novārījies. Pēc garšas var pievienot vēl sāli, piparus un etiķi.
  • Relišu karstu var pildīt izkarsētās burkās, cieši noslēgtu vēsumā uzglabāt.
  • Ļoti labi garšo gan pie cepešiem un pastētēm, gan dārzeņu ēdieniem, gan sieriem vai vienkārši uz maizes.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+