• Meksikāņu kukurūzas salāti

    Salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    16. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Meksikāņu kukurūzas salāti
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Meksikāņu kukurūzas salāti
    Koši, gardi un sātīgi – šie kukurūzas salāti ir ļoti populāra ielu uzkoda Meksikā. Kukurūzas ražas laikā pagatavo tos un pasniedz dārza svētkos, grila ballītē vai vienkārši tāpat – ģimenes vkariņās!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m
    • Ar nazi kukurūzas vālītēm nogriež graudus, liek pannā sakarsētā nelielā eļļas daudzumā, apmaisot cep, līdz tie apcepas brūni, iemaisa kubiņos sagrieztu papriku, sasmalcinātus ķiplokus un sāli.
    • Pannu noņem no uguns, iemaisa sagrieztus lociņus un koriandra lapiņas, majonēzi, čili pulveri un laimu sulu.
    • Salātus sadala trauciņos, pārdrupina fetas sieru, pārkaisa kūpināto papriku.
    • Klāt var pasniegt kādu čili mērci.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē