Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Makaroni ar brokoļiem, citronu un fetu

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    18. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Makaroni ar brokoļiem, citronu un fetu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Makaroni ar brokoļiem, citronu un fetu
    Makaroni itāliskās noskaņās. Eleganta recepte ļoti garšīgām, aromātiskām, bagātīgām vakariņām. Pagatavojama nepilnā pusstundā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Makaronus vāra pēc norādījumiem uz iepakojuma.
    • Pāris minūtes pirms gatavības makaroniem pievieno brokoļa ziedkopas. Gatavus nokāš.
    • Kaltētos tomātus sagriež strēmelēs, kopā ar saberztām ķiploka daiviņām cep pannā sakarsētā tējkarotē tomātu eļļas, cep, līdz sāk stipri smaržot.
    • Liek klāt makaronus ar brokoļiem, iemaisa pesto, citrona sulu un pusi sadrupinātas fetas.
    • Noņem no uguns, iemaisa sagrieztas bazilika lapiņas.
    • Pasniedzot pārdrupina pārējo fetu.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē