• Šobrīd

    weather img

    Rīga -6°C Mākoņains, Z vējš, 1.03 m/s

    Makaroni ar dārzeņiem Itālijas noskaņās

    Pasta
    Daina Lapiņa
    7. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Makaroni ar dārzeņiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Makaroni ar dārzeņiem
    Vienkārša ļoti garšīgu vakariņu recepte, kas prasīs nieka pusstundiņu. Ja prasās recepti papildināt ar gaļu, te ļoti labi iederēsies vistas filejas bekoniņi vai apcepts bekons!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Makaronus izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš, nedaudz makaronu ūdens saglabā.
    • Pannā sakarsētā eļļā dažas sekundes apcep sasmalcinātus ķiplokus.
    • Liek klāt 1 ēdamkaroti pesto, uz pusēm pārgrieztus tomātiņus un brokoļu ziedkopas, apmaisot cep dažas minūtes.
    • Tad pannu noņem no uguns, pieliek pārējo pesto, sagrieztus kaltētos tomātus, pēc garšas – sāli, piparus un čili pārslas, pievieno arī vārītos makaronus un nedaudz atliktā ūdens, pierīvē pusi cietā siera un uzmanīgi iemaisa.
    • Īsu brīdi ļauj garšām savilkties, tad pasniedz ar pārrīvētu pārējo sieru un bazilika lapiņām virsū.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+