Maigie sautētie kāposti

Kāposti
Ievas Padomu Avīze
5. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Shutterstock
Papildinot šos sautētos kāpostus ar gaļu vai zivi, vai, piemēram, griķu un lēcu kotletīti, tu pilnībā sevi nodrošināsi ar pilnvērtīgām olbaltumvielām. Ja vēlies ēdot sajust asumiņu, vari likt klāt piparus. Bet var arī ēst vienkārši ar rupjmaizi.
  • 250 g svaigu kāpostu
  • puse ābola
  • puse burkāna
  • 10 g eļļas vai sviesta
  • 5 g cukura vai rozīņu
  • sāls
  • ķimenes

Kāpostus sasmalcina kvadrātiņos. Uz pannas sakarsē eļļu un pievieno sasmalcinātos kāpostus. Burkānu sagriež ar dārzeņu mizojamo nazīti. Apcep eļļā vai sviestā. Ābolam izņem serdi, sagriež šķēlītēs un izkārto kāpostiem pa virsu. Pielej mazliet ūdens un sautē aptuveni 10 minūtes zem vāka. Pievieno sāli, cukuru. Apmaisa un pasutina vēl 5 minūtes.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs