Lēcu zupa ar tomātiem

Zupas
Ievas Virtuve
25. novembris, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lēcu zupa ar tomātiem
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Lēcu zupa ar tomātiem
Viegli pagatavojama, sātīga zupa, kas bagāta ar aromātiskām, sildošām garšvielām. Tā pagatavojama pusstundā, taču garšos tā, it kā pie plīts būtu pavadītas pāris stundas.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
  • Sīpolu un ķiploku sasmalcina, katliņā sakarsētā eļļā apcep, liek klāt noskalotas lēcas, mazos gabaliņos sagrieztu kartupeli, rīvētu ingveru, kuminu, papriku un Kajennas piparus.
  • Visu sajauc, pārlej buljonu, pieliek tomātu pastu un konservētos tomātus, uzvāra un tad lēni vāra 30 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas.
  • Pēc garšas pieber sāli un piparus, iemaisa saldo čili mērci. Lej šķīvjos, pārber ar gabaliņos sagrieztu un saceptu bekonu, raudenes lapiņām.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+