Ķirbju smēriņš 

Ķirbji
Ievas Virtuve
16. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ķirbju smēriņš
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Ķirbju smēriņš
Liec lietā ķirbi, kas skapjaugšā gaida savu zvaigžņu brīdi – pagatavo krēmīgu un sātīgu smēriņu, kura maigā garša piestāv gandrīz jebkuram ēdienam!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st

 

  • Ķirbi nomizo un sagriež gabalos, ķiploka daiviņu smalki sagriež.
  • Liek uz cepamplāts, sajauc ar dāsnu šļuku olīveļļas un šķipsnu sāls un 180 grādu temperatūrā cep apmēram 45 minūtes.
  • Cepamplāts saturu nedaudz atdzesē un kopā ar visām sulām liek blenderī.
  • Pievieno turku zirņus, tahini un citrona sulu.
  • Sablendē līdz viendabīgai masai.
  • Ja nepieciešams, vēl papildina ar olīveļļu, sāli un melnajiem pipariem. 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+