• Šobrīd

    weather img

    Rīga +30°C

    Viss Tavas ādas skaistumam un veselībai!
    Myskin logo

    Ķirbju smēriņš 

    Ķirbji
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    16. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķirbju smēriņš
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ķirbju smēriņš
    Liec lietā ķirbi, kas skapjaugšā gaida savu zvaigžņu brīdi – pagatavo krēmīgu un sātīgu smēriņu, kura maigā garša piestāv gandrīz jebkuram ēdienam!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st

     

    • Ķirbi nomizo un sagriež gabalos, ķiploka daiviņu smalki sagriež.
    • Liek uz cepamplāts, sajauc ar dāsnu šļuku olīveļļas un šķipsnu sāls un 180 grādu temperatūrā cep apmēram 45 minūtes.
    • Cepamplāts saturu nedaudz atdzesē un kopā ar visām sulām liek blenderī.
    • Pievieno turku zirņus, tahini un citrona sulu.
    • Sablendē līdz viendabīgai masai.
    • Ja nepieciešams, vēl papildina ar olīveļļu, sāli un melnajiem pipariem. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+