• Kartupeļu un ­gaileņu krēmzupa

    Gailenes
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    6. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības SIA Žurnāls Santa arhīva
    Zupu var vārīt ne tikai no gailenēm, bet arī citām bez iepriekšējas novārīšanas ēdamām sēnēm – bekām, baravikām, arī šampinjoniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    40m
    2 vērtējumi
    2.5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē