• Kartupeļu trijstūrīši ar sieru

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    21. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kartupeļu trijstūrīši
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Kartupeļu trijstūrīši
    Recepte īstiem gardēžiem – staipīgais siers kartupeļu trijstūrīšus padara par īstu delikatesi! Iesakām ģimenes kinovakarā vai vienkārši kādā jaukā vakarā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    • Kartupeļus novāra ar visu mizu, tad nomizo un sastampā biezenī.
    • Pievieno sviestu, sāli, piparus, pētersīļus, olu, miltus un cepamo pulveri. 
    • Visu kārtīgi izmīca ar rokām.
    • Masu sadala 2 daļās un izrullē divas vienāda lieluma ripas.
    • Sieru sagriež stienīšos un kārto pa apli uz vienas ripas.
    • Virsū uzliek otru ripu un ar nazi sadala trijstūrīšos, kārtīgi piespiežot katra trijstūrīša maliņas, lai salīp.
    • Cep eļļā uz vidējas uguns zeltaini brūnus.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē