• Ikdienā un svētku galdā! Krēmīgais kartupeļu biezenis

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    4. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krēmīgais kartupeļu biezenis
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Krēmīgais kartupeļu biezenis
    Laimei daudz nevajag, vai ne? Kartupeļu biezenis šim teicienam ir visīstākais pierādījums. Kad pēc garas un darbīgas dienas cilvēks apsēžas pie galda, uz kura kūp šāda biezeņa bļoda, iestājas vienkārši fiziska laime…
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5
    • Kartupeļus novāra ar visu mizu, nomizo un sastampā.
    • Kamēr kartupeļi vārās, sakapā  sīpolu un sautē 1 ēdamkarotē sviesta.
    • Sastampātajiem kartupeļiem pievieno 50 g sviesta, caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas,  siltu pienu vai saldo krējumu, kārtīgi visu samaisa.
    • Tad pievieno sarīvētu sieru, krēmsieru, pāris zariņus svaigu, sakapātu pētersīļu, sāli un piparus pēc garšas.
    • Atkal samaisa un beigās iemaisa iepriekš izsautētos sīpolus.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē