• Šobrīd

    weather img

    Rīga +30°C Skaidrs, D/DA vējš, 3.09 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Ikdienā un svētku galdā! Krēmīgais kartupeļu biezenis

    Kartupeļi
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    4. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krēmīgais kartupeļu biezenis
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Krēmīgais kartupeļu biezenis
    Laimei daudz nevajag, vai ne? Kartupeļu biezenis šim teicienam ir visīstākais pierādījums. Kad pēc garas un darbīgas dienas cilvēks apsēžas pie galda, uz kura kūp šāda biezeņa bļoda, iestājas vienkārši fiziska laime…
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Kartupeļus novāra ar visu mizu, nomizo un sastampā.
    • Kamēr kartupeļi vārās, sakapā  sīpolu un sautē 1 ēdamkarotē sviesta.
    • Sastampātajiem kartupeļiem pievieno 50 g sviesta, caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas,  siltu pienu vai saldo krējumu, kārtīgi visu samaisa.
    • Tad pievieno sarīvētu sieru, krēmsieru, pāris zariņus svaigu, sakapātu pētersīļu, sāli un piparus pēc garšas.
    • Atkal samaisa un beigās iemaisa iepriekš izsautētos sīpolus.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+