Vai katlam likt vāku?

20. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Vai katlam likt vāku?
Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši.
  • Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši. Šādi dārzeņos esošās vērtīgās vielas neizkūpēs gaisā, bet gan paliks ēdienā. Ja šķidrums iet pāri malām, jāsamazina gatavošanas temperatūra, nevis jāņem nost vāks.
  • Savukārt, vārot  pupiņas, vāks gan jāņem nost, lai gaisā izkūp kaitīgās vielas, kas liek vēderam pūsties.

 

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs