Vai katlam likt vāku?

Kā pareizi?
20. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Vai katlam likt vāku?
Vai katlam likt vāku?
Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši.
  • Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši. Šādi dārzeņos esošās vērtīgās vielas neizkūpēs gaisā, bet gan paliks ēdienā. Ja šķidrums iet pāri malām, jāsamazina gatavošanas temperatūra, nevis jāņem nost vāks.
  • Savukārt, vārot  pupiņas, vāks gan jāņem nost, lai gaisā izkūp kaitīgās vielas, kas liek vēderam pūsties.

 

Lasi citur

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+