• Ideālās vēršacis. Izmēģini šo knifiņu!

    Brokastis
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    26. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva (Shutterstock/Fotokostic)
    Stingrs, taču ne sauss baltums. Glīta dzeltenuma actiņa – no ārpuses apvilkusies, bet iekšpusē vēl vijīga… Izcept ideālu vēršaci it kā vajadzētu būt elementāri, taču tik bieži kaut kas noiet greizi – vai nu tā iznāk sausa un pārcepta, vai par šķidru, vai vispār pierauj pie pannas. Lūk, padoms!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    5m
    3 vērtējumi
    5/5

    Vēl olu ēdieni:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē