• Grēcīgs našķis: reibušās vīnogas

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    4. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Reibušās vīnogas
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Reibušās vīnogas
    Grēcīgs, bet vienlaikus pat gandrīz veselīgs našķis karstām vasaras ballītēm. Vai uzkoda, ko baudīt, šūpuļtīklā lasot aizraujošu romānu. Reibušās vīnogas ir viegli pagatavot – un var uzglabāt saldētavā kaut līdz ziemai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    10m
    1 vērtējums
    5/5

    Lai to pagatavotu, būs nepieciešams aptuveni kilograms iecienītāko vīnogu, pudele dzirkstošā vīna, kā arī 200 g smalka cukura.

    • Rīkojas šādi. Vīnogas atdala no kātiņiem, liek ietilpīgā traukā un pārlej ar dzirkstošo vīnu. Atstāj ievilkties vismaz dažas stundas – bet vislabāk uz nakti.
    • Kad vīnogas kārtīgi apreibinātas, tās nokāš un viegli nosusina.
    • Cukuru vienmērīgā kārtā izkaisa uz paplātes.
    • Vīnogas uzmanīgi apviļā cukurā un kārto uz citas plātnes (vienā kārtā).
    • Iešauj saldētavā un ļauj sasalt vismaz 2–3 stundas.
    • Bauda, tiklīdz izņemtas no saldētavas!

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē