• Cepti rīsi ar garnelēm un ananasu — fotorecepte soli pa solim

    Fotoreceptes
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    26. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Šīs recepte ir no rubrikas Tiekamies pie viena galda, ko mums iesaka Latvijā dzīvojošā Ķīnas māksliniece Mērija Žanga un viņas meita Džordžija. Tā kā gan Mērija, gan viņas meita Džordžija ikdienā ir ļoti aizņemtas, viņas mājās gatavo reti. Šoreiz Mērija mūs cienāja ar vienkāršu, bet Ķīnā populāru ļoti garšīgu ēdienu – ceptajiem rīsiem ar olu. Šis ir viens no pirmajiem ēdieniem, ko katrs ķīnietis iemācās patstāvīgi gatavot.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2-4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    1st
    3 vērtējumi
    5/5

    Šī recepte – rīsi ar olu, garnelēm un ananasu – ir no Mērijai īpašās Juņnanas provinces. No šā apgabala valsts dienvidos nācis gan Mērijas tēvs, gan arī vīrs. Tā ir silta, priecīga un saulaina province, turienes dārzi zied īpaši koši, viss ir skaists un krāšņs. Tā kā Juņnana robežojas ar Birmu, Laosu un Vjetnamu, tās kultūrā un arī kulinārijā ir daudz Dienvidaustrumāzijas ietekmju.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē