• Fiksās kanēļmaizītes

    Deserti
    Daina Lapiņa
    14. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Fiksās **kanēļmaizītes**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Fiksās **kanēļmaizītes**
    Iecienīto kanēļmaizīšu ātrā versija – ar jau gatavu saldēto mīklu! Šīs būs gatavas pusstundā, tāpēc vari tās pagatavot brīvdienu rītā un pārsteigt savus mīļos ar siltām, gardām un smaržīgām brokastīm. Izdosies ikvienam!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    • Mīklas plāksnītes atlaidina.
    • Pārsmērē ar sviestu, pārkaisa ar cukuru un kanēli biezākā vai plānākā kārtā pēc vēlēšanās.
    • Plāksnītes ar pārklātajām pusēm pa divām liek kopā, viegli saspiežot.
    • Katru dubultplāksnīti gareniski sagriež 6 joslās.
    • Katru josliņu, ņemot aiz viena gala, savērpj, tad saritina, galu paslēpjot zem ritulīša.
    • Liek cepampannā uz izklāta cepampapīra, pārklāj ar dvieli un pusstundu siltumā uzbriedina.
    • Tad pārsmērē ar sakultu olu, 200 grādu temperatūrā maizītes cep zeltainas.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē