• Autentisks vistas čahohbili no Gruzijas

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    21. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistas čahohbili
    Foto: Ieva Andersone
    Vistas čahohbili
    Gruzīnu virtuves klasika, ko mīl arī Latvijā! Autentiska, gruzīna rokām pagatavota recepte. Čahohbili garšu raksturo koncentrēti un aromātiski tomāti (izvairieties no ūdeņainiem tomātiem), garšvielas un garšaugi. Pievienojiet garšaugus dāsni, ļoti dāsni.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    40m
    • Vistu sadala mazos gabaliņos un uz pannas apbrūnina viegli zeltainu, pievieno smalki sagrieztus sīpolus un apbrūnina zeltainus arī tos, sasāla.
    • Pievieno smalcinātus tomātus, baltvīnu, sagrieztu svaigu koriandru un baziliku.
    • Uz lēnas uguns sautē aptuveni stundu. Kādas 20 minūtes pirms sautēšanas beigām pievieno sakapātu ķiploku, laurlapas, svaigi maltus piparus un garšvielu maisījumu Khmeli suneli.
    • Ja šķiet, ka šķidrums ir novārījies un čahohbili kļūst sauss, pievieno nedaudz ūdens.
    • Gatavu atdzesē un ļauj garšām savilkties. Ceļ galdā siltu ar dāsnu devu svaigā koriandra.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē