• Šobrīd

    weather img

    Rīga +19°C Skaidrs, Z vējš, 0 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Aromātu bumba! Bombejas kartupelīši

    Kartupeļu ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    30. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Bombejas kartupeļi
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Bombejas kartupeļi
    Indiešu aromātu buķete vienkāršo kartupeli pārvērš elegantā, eksotiskā uzkodā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • 4 tomātus pārgriež, iztīra no sēklām, sagriež gabalos, sablendē, pievieno sarīvētu ingveru un saberztas ķiploka daiviņas.
    • Kartupelīšus, lielākos sagriežot, liek katlā, pārlej ūdeni, vāra apmēram 10 minūtes pusmīkstus, nokāš un noliek apsusēt.
    • Sakarsētā eļļā apmaisot lēni cep sagriezta sīpola gabaliņus ar šķipsniņu sāls, līdz tie kļūst zeltaini. Liek klāt visas garšvielas, iemaisa un cep vēl pāris minūtes.
    • Pievieno sablendētos tomātus, pasautē un iemaisa apvārītos kartupelīšus, kā arī atlikušos, no sēklām attīrītus, sakapātus tomātus, arī sāli pēc garšas.
    • Uzliek vāku, uz plīts vai krāsnī mazā karstumā kartupeļus sautē, līdz tie ir mīksti. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+