• Ābolu plātsmaize ar dzērvenēm. Burvīga cukurota krējuma virsiņa!

    Ābolkūkas
    Daina Lapiņa
    5. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Šī plātsmaize ir vienkārša un ļoti garda, gatavošanas process arī nav sarežģīts, tas izdosies pat nepieredzējušiem kulināriem!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    20X25 cm veidne
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    35m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st 15m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē