• 5 vienkārši padomi gardam un ērtam piknikam.

    Padomi
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Beidzot klāt pikniku sezona! Atrodi vietiņu ar skaistu ainavu, gudri sakārto piknika somu un sagatavo vienkāršas un sātīgas piknika uzkodas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Vai būs ērti? – pajautājiet sev, kārtojot piknika somu.

     

    • Nepiemirstiet par piemērotiem traukiem, krūzītēm dzeršanai, salvetēm, ērtu segu (kuru nav bail arī notriept). Ja iespējams, paņemiet līdzi nedaudz tīra ūdens – roku nomazgāšanai un vieglai trauku noskalošanai.

     

    • Vienmēr noder: neliels griežamais dēlītis (ko var izmantot arī ēdiena pasniegšanai), plats nazis, dvielītis, korķu viļķis, atkritumu maisi. Aukstumkaste – vienmēr laba doma.  

     

    • Maltītei ārpus mājas vislabāk ieplānot pāris vienkāršus, ērti notiesājamus, taču patiešām gardus un sātīgus ēdienus – lai vieglāks solis un priecīgāks prāts.

     

    • Piknikā nevajadzētu līdzi saiņot lipīgus, kūstošus, trauslus produktus (teiksim, plānas salātlapas, trauslus augļus, krēmus, glazētas uzkodas utt.).

     

    • Maltīte zem klajas debess vienmēr ir mazi svētki – un svētki jāsvin skaisti. Pat ja uzkodas būs pavisam vienkāršas, iesaiņotas glītā papīrā un saliktas glītā, pītā grozā, tās vienmēr garšos īpaši.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē