• Puķu Smukuma seminārā 2019 — par latvisku smukumdārzu

    Dārzs
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Publicitātes foto
    Publicitātes foto
    Šis būs jau ceturtais Smukuma seminārs – pasākums visiem ziedu mīļotājiem un dārzu cienītājiem. Pirmais seminārs notika 2016. gadā un tā uzmanības centrā atradās roze, 2017. gada seminārā tika runāts par sīpolpuķēm. Šogad Smukuma semināra centrā būs smukumdārzs šodien un stāsts par latvisku dārzu.

    Salaspils nacionālā botāniskā dārza direktors Andrejs Svilāns stāstīs par latvisku dārzu – kāds tas ir bijis vairāk nekā 100 gadu garumā, kā mainījies, kas bijis modē toreiz un tagad. Savukārt, lai smeltos jaunas idejas un zināšanas, praktiskus un racionālus padomus sniegs SIA Stādaudzētava Blīdene vadītāja Solveiga Dzene.

    Smukuma semināra noslēgumā tiks apbalvoti tukumnieki, kuru veikumu – skaistākos dārzus, krāšņākos ziedu stādījumus, izrotātākos balkonus – apskatīja un vērtēja īpaša žūrija, lai atrastu 2019. gada titula Tukuma Smukums īpašniekus. Visus pasākuma apmeklētājus sagaida arī pārsteigums – improvizēta loterija, kuras uzvarētājs balvā iegūs vērtīgu dārza piederumu komplektu.

    Pasākuma sākums pulksten 10.00 Tukuma novada Domes ēkā, Talsu ielā 4, Tukumā. Ieeja no automašīnu stāvlaukuma puses (Dienesta ieejas). Pasākumā ieeja ir bez maksas.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē