• Ugunsgrēkā Madonas novadā bojā gājuši divi cilvēki un divi suņi

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Traģiska ugunsnelaime aizvadītajā diennaktī notikusi Madonas novadā, kur ugunsgrēkā bojā gāja divi cilvēki un divi suņi, ziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

    Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 51 izsaukumu – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 31 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

    Plkst. 11.21 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Madonas novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāva dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka gruzd grīda 1m2 platībā un izveidojies spēcīgs sadūmojums. Pirms VUGD ierašanās kaimiņi no ēkas iznesa divus cilvēkus bez dzīvības pazīmēm. Pārmeklējot ēku tika atrasti arī divi bojāgājuši suņi. Plkst. 12.44 ugunsgrēks likvidēts. Dzīvojamā mājā dūmu detektors uzstādīts nebija.

    Vakar ugunsdzēsēji glābēji Ozolnieku novadā no upes izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

    Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi konteinerā, vieglā automašīna, šķūnis, divas garāžas, saimniecības ēka, sodrēji trīs ēku dūmvados un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē