• Labākie sejas kopšanas produkti: Serumi

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus. Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras bija abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalās ar savu pieredzi.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    Avon mirdzumu piešķirošs serums ar C vitamīnu

     

    Serums kopj ādu ar īstu, spēcīgu un stabilu C vitamīnu, piešķirot tai starojošu mirdzumu. C vitamīns ir spēcīgs antioksidants, kas aizsargā pret brīvajiem radikāļiem, palēnina ādas novecošanas procesus, kā arī atjauno ādas mirdzumu. Tā atgūst savu starojumu, izskatās atsvaidzināta un gluda. Jau pirmajās seruma lietošanas dienās pamanāma ādas stāvokļa uzlabošanās.

    Lietošana: katru rītu un vakaru 1–2 pilieni jāiemasē attīrītā sejas ādā ar augšup uz āru vērstām kustībām, izvairoties serumu lietot acu zonā. Jāpagaida, kamēr serums iesūcas ādā, un tad jāuzklāj dienas vai nakts krēms. Cena 14 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Šo produktu noteikti varu ieteikt izmēģināt arī draudzenēm. Pateicoties dozatoram, to ir viegli un ērti lietot, ātri iesūcas ādā, neitrāli patīkams aromāts. Pēc lietošanas āda iegūst vieglu spīdumu.

    Algotherm AlgoSensi aizsargājošs serums

     

    Serums nodrošina intensīvu aprūpi jutīgai ādai, samazina iekaisumu, apsārtumu un ādas diskomforta sajūtu. Sastāvā esošais Laminaria Ochroleuca aļģes ekstrakts aizsargā no ārējās vides iedarbības, samazina ādas iekaisumu un uzlabo ādas aizsardzības sistēmu. Porphyridium Cruentum aļģes ekstrakts uzlabo ādas vizuālo izskatu un jūras lavanda nomierina ādu. Cena 34 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Serums ir ar patīkamu smaržu, tā konsistence nav taukaina, ātri iesūcas ādā. Pēc lietošanas rodas samtainas ādas efekts. Sastāvā esošā jūras lavanda ar nomierinošu iedarbību piemērota arī manai jutīgajai ādai.

    Pharmaceris N C-Capilix
    koncentrāts ar C vitamīnu

     

    Īpaši ieteicams kuperozai ādai, kas ir ļoti jutīga pret brīvajiem radikāļiem un tendēta uz mikroiekaisumu veidošanos, novecošanu un pigmentācijas traucējumiem, ar grumbām, bez mirdzuma un elastības.

     

    C vitamīns nonāk dziļi ādā, aktīvi veicina kolagēna sintēzi un novērš novecošanas pazīmes. Grumbas tiek mazinātas, uzlabojas elastība. Līdzeklis stiprina kapilārus un atjaunošanās mehānismus, mazinot apsārtumu un jutību. Tas regulē melanīna veidošanos un novērš pigmentācijas problēmas. E vitamīns veicina A vitamīna absorbēšanos, pastiprinot tā efektivitāti. Koncentrāts nomierina un mazina sārtumu, izlīdzina ādas toni, padara to mirdzošāku.

    Nogurušas, blāvas ādas kopšanai koncentrātu vajadzētu lietot vismaz mēnesi. Piemērots ļoti jutīgai ādai. Cena 28 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Serums iepriecināja – lietoju to, pēc sejas mazgāšanas uzklājot uz vēl mitras ādas, pēc tam uzklāju ikdienas krēmu. Āda kļūst nomierināta, elastīgāka, gludāka. Ilgstoši lietojot, pat samazinājās sejas apsārtums.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē