• Nikola Krištopane norobežojas no ģimenes: Visu dzīvi mans uzvārds ir gājis man pa priekšu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nikola Krištopane
    Foto: Instagram
    Nikola Krištopane
    «Esmu sapratusi, ka bieži vien klusēšana ir zelts,» pēc neskaitāmajiem strīdiem ar tēvu viņa iestāšanās par dabisku ģimeni un citu politisko aktivitāšu dēļ, žurnālam «Kas Jauns» atklāj Nikola Krištopane. Izrādās, pats Krištopans ģimenes vērtības noniecina, publiski pazemojot meitu.

    Maijā, kad Krištopans sniedza interviju priekšvēlēšanu avīzei, tajā tika iekļautas arī dažādas ģimenes fotogrāfijas. Bildēs bija redzami visi – sieva, mazbērni, pat visi Krištopanu vīrieši četrās paaudzēs – , izņemot meitu Nikolu.

    Uzzinot nepatīkamo vēsti, Nikola savā Twitter kontā paudusi ziņu: «Hah, dabīga ģimene. Ļoti labi, es nevēlos eksistēt tājā pasaulē.»

    Nesen laikrakstam Sestdiena bijušais premjers par meitas kritisko attieksmi izteicies, apgalvojot, ka viņa «pārāk ilgi pie pupa bijusi.» Nikola uzskata, ka šis komentārs «presē kārtīgi iedzeļ», turklāt neredz iemeslu mētāties ar personīgiem, pie tam tik vulgāri noformulētiem, apvainojumiem. 

    «Daudzi jautā – kāpēc es vispār kaut ko komentēju par vecāku aktivitātēm? Tas ir tāpēc, ka visu dzīvi mans uzvārds ir gājis man pa priekšu. Pa 30 gadiem tomēr cilvēks kaut ko iemācās.

    Ja es publiski nenorobežotos, vairums cilvēku automātiski uzskatītu, ka man ir tādas pašas nostājas un vērtības kā viņiem. Pat jau pieaugušā vecumā, pirms biju paudusi nostāju, cilvēki automātiski mēdza uzskatīt, ka manu vecāku nostāja ir arī mana nostāja,» žurnālam «Kas Jauns» teic Krištopane. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē