• RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Jaunās paaudzes Megane kļuvis pilnībā elektrisks! Pievilcīgs, kvalitatīvs un viegli lietojams ģimenes hečbeks, kas nodrošina mūsdienu elektroauto standartiem atbilstošu veiktspēju. Ātra uzlāde un līdz 450 km nobraukums ar vienu uzlādi padara to par ērtu ikdienas kompanjonu jau šodien. Kompakta hečbeka siluets, krosovera iezīmes, izteiksmīga aizmugure un sportiska slīpa jumta līnija garantē unikālu stilu.

    Cena: no 43 380 eiro

    • Autovadī­tāja palīg­­sistēmas.
    • Google: braukšana tiešsaistē.
    • Harman Kardon premium klases skaņa.

    Ilze Logina: «Mana pirmā pieredze ar elektroauto izvērtās ļoti pozitīva, man tiešām patika. Tas ir ļoti interesanti – tu atlaid gāzes pedāli, un auto pats apstājas. Braukšana ir ļoti atšķirīga no parastajiem auto. Paneļa vidū ir liels displejs, un pēc šādas testa dienas saprotu, ka arī man šāda ekstra būtu svarīga. Lielie ekrāni padarītu braucienu interesantāku arī manam četrgadniekam. Tehniskās lietas uzticu vīram, bet man svarīgi, lai auto ir ērts, tajā bērni jūtas labi un var viegli iebraukt stāvvietā. Renault tāds ir!»

    Ilze Blūma: «Man šajā auto vislabāk patika tas, cik klusi tas ripo. Pat uz šosejas tam nav dzirdamas nekādas blakus skaņas, un gaita ir nomierinoša. Salons pēc pirmajām sajūtām ir ļoti ietilpīgs, vietas te pietiktu visiem. Stūre ir ērta, un, piespiežot pedāli, dinamika ļoti patīkama. Manuprāt, Megane E-Tech electric ir piemērots sievietei, kurai daudz jābraukā pa pilsētu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē