• FIA atceļ F1 sezonas trīs pirmos posmus

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    13. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Red Bull
    Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) kopā ar F1 čempionāta un sezonas pirmā posma, Austrālijas Grand Prix rīkotājiem izplatījuši paziņojumu, kurā informē, ka sacensības tiek atceltas. Vēlāk FIA informēja, ka nenotiks arī nākamie divi posmi Bahreinā un Vjetnamā.

    Kā ziņojām, ceturtdien McLaren F1 komanda paziņoja par izstāšanos no sacensībām, jo vienam tās darbiniekam konstatēta saslimšana ar koronavīrusu. Pēc šā paziņojuma F1 vadība ar FIA pārstāvjiem sasauca sapulci ar pārējo deviņu komandu vadītājiem un pārrunās tika noskaidrots, ka lielākā daļa komandu uzskata, ka sacīkstei nevajadzētu notikt.

    “Formula 1 un FIA ar pilnīgu Australian Grand Prix Corporation atbalstu ir pieņēmuši lēmumu, ka visas Austrālijas Grand Prix posma aktivitātes ir atceltas. Mēs apzināmies, ka šis lēmums sagādās vilšanos tūkstošiem līdzjutēju, kas vēlējās apmeklēt sacensības, bet visas iegādātās biļetes tiks atmaksātas.”

    “Visas iesaistītās puses augstu novērtē Australian Grand Prix Corporation, Austrālijas Motoru sporta federācijas, brīvprātīgo un darbinieku ieguldīto darbu sezonas pirmā posma sagatavošanā, taču F1 saimes un sabiedrības drošība, kā arī godīgu sacensību ideja ir svarīgāka,” teikts kopīgi izplatītajā paziņojumā.

    Sākoties koronavīrusa izplatībai, par sava F1 posma atcelšanu jau argāk paziņoja Ķīna. Līdz ar to iespējams, ka šogad norisināsies par diviem F1 čempionāta posmiem mazāk.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē