• Jaunais Toyota Proace City Verso jau ieradies Latvijā

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pagājušā gadā debitējušais Toyota Proace City Verso pasažieru furgons jau ir pieejams Latvijā.

    Universāls modelis

    Toyota Proace City Verso ir universāls, dažādiem darbiem pielāgojams transportlīdzeklis. Piedāvājumā ir dažāda garuma virsbūves – no 4,4 līdz 4,7 m, un sēdvietu skaits ir no 5 līdz 7 (garai virsbūvei).

    Fzinēju klāstā ir benzīna un dīzeļa iekārtas, kas sasniedz no 100 līdz 130 ZS, un manuālā vai 8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

    Gudri risinājumi

    Februārī Latvijā tiek prezentēts Proace City Verso pasažieru furgons, bet kravas furgona debija paredzēta pavasarī. Gluži kā Proace Verso, arī Proace City Verso tiek piešķirta 5 gadu vai 200 000 km garantija.

    Verso modeļa papildaprīkojumā ir panorāmas jumta lūka, bet zem tā – papildu mantu uzglabāšanas nodalījums. Piekļūšana bagāžas nodalījumiem ir ērtāka, jo aizmugurējo durvju logs ir atverams.

    Preach City Verso piedāvā dažādus interjera plānošanas risinājumus: otro sēdvietu rindu var aprīkot ar trīs individuālām sēdvietām vai viena dīvāna tipa daļu ar attiecību 60:40. 4,7 m garajā modelī var pievienot trešo sēdekļu rindu – tās pozīciju iespējams mainīt, pastumt uz priekšu un atpakaļ, lai atvieglotu pieaugušo cilvēku izvietošanu.

    Visi otrās rindas sēdekļi ir aprīkoti ar Isofix bērnu sēdeklīša stiprinājumiem – tā ir vēl viena unikāla īpašība šajā klasē.

    Augsta līmeņa drošība standarta aprīkojumā

    Verso modeļi standartā ir aprīkoti ar Toyota Safety Sense komplekta aktīvo drošības sistēmu klāstu: sadursmes novēršanas sistēmu ar autonomo bremzēšanu, ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēmu (RSA), brīdinājumu par izbraukšanu no joslas (LDA) un autovadītāja uzmanības noturēšanas sistēmu, kā arī ar kruīza kontroli.

    Papildaprīkojumā pieejamas arī tādas Toyota sistēmas kā aklo zonu monitors (BSA), inteliģentā stāvvietā novietošanas palīgsistēma (SIPA), ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma ar plašāku darbības diapazonu (RSA), automātisko tālo gaismu funkcija (AHB) un stāvvietā novietošanas palīgsistēmas ar sensoriem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē