• FOTO: Volvo atjaunina S90 un V90 modeļus, piedāvās hibrīda dzinējus visai sērijai

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    24. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Volvo prezentē S90 sedana un V90 universāļa atjauninātas versijas. Jaunumu vidū – uzlabots ārējais dizains un pilnībā jauna Bowers & Wilkins audiosistēma.

    Plašo uzlabojumu ietvaros Volvo 48 voltu Mild Hybrid spēka piedziņas izvēles iespējas tagad ir pieejamas ikvienam Volvo modelim.

    Ārējā dizaina jomā Volvo dizaineri ieviesuši vairākus uzlabojumus gan S90 un V90 priekšgalā, gan aizmugurē, tostarp jaunus miglas lukturus, jaunu spoilera dizainu un jaunu, zemāku priekšējo bamperi.

    V90 modelim visizteiksmīgākais jauninājums ir jauns aizmugures lukturu dizains, tostarp pilnībā ar LED aprīkoti raksturīgie lukturi un sekvenciāls pagriezienu virzienrādītājs. 

    Uzlabotā Bowers & Wilkins audiosistēma nodrošina vēl labāku skaņas baudījumu automobilī, pateicoties tādām jaunām funkcijām kā uzlabots pastiprinātājs, automātiska automobiļa trokšņa slāpēšana un jauns uzstādījums, kas atveido īsta džeza kluba skanējumu.

    Vēl viena jauna funkcija salonā ir Advanced Air Cleaner ar PM 2.5 daļiņu sensoru. Šī funkcija, kas sākotnēji tika izstrādāta Ķīnas tirgum un tagad ieviesta globālā mērogā, ļauj autovadītājiem monitorēt salona gaisa kvalitāti ar centrālā ekrāna palīdzību. Ja nepieciešams, Advanced Air Cleaner var atbrīvot salona gaisu no gandrīz visām sīkajām daļiņām dažu minūšu laikā.

    Gan jaunā Bowers & Wilkins audiosistēma, gan Advanced Air Cleaner tehnoloģija tagad ir pieejamas visiem 90. un 60. sērijas modeļiem uz Scalable Product Architecture (SPA) platformas bāzes.

    Visi 90. un 60. sērijas modeļi tagad ir aprīkoti arī ar diviem USB-C uzlādes punktiem aizmugurē, 12 voltu kontaktligzdas vietā. Bezvadu uzlādes funkcionalitāte viedtālruņiem, kas pirmoreiz tika ieviesta XC40 kompaktajam SUV, tagad ir pieejama arī vairākumam 90. un 60. sērijas variantu.

    Salona materiālu jomā – ekskluzīvie, individuāli izgatavota vilnas auduma, sēdekļi, kas pagājušajā gadā tika ieviesti XC90 modelim, tagad ir pieejami arī visiem 90. un 60. sērijas modeļiem, turklāt augstākajiem apdares līmeņiem ir pieejama arī ādu nesaturošas salona apdares izvēles iespēja.

    Citos savu modeļu piedāvājumos Volvo būtiski paplašina 48 voltu Mild Hybrid izvēles iespējas, padarot šos dzinējus pieejamus ikvienam jaunam Volvo modelim.

    Pagājušajā gadā XC90 un XC60 SUV modeļiem ieviestā Mild Hybrid tehnoloģija tagad ir pieejama visiem pārējiem 90. un 60. sērijas automobiļiem, kā arī XC40. Mild Hybrid spēka piedziņas izvēles iespējas V90 Cross Country modeļiem ir pirmie elektrificētie varianti Cross Country sērijas vēsturē.

    Volvo Mild Hybrid nodrošina autovadītājiem līdz pat 15 procentu degvielas ietaupījumu un izmešu samazinājumu reālās dzīves braukšanas apstākļos. Elektromehāniskās bremzēšanas jeb brake-by-wire sistēma sadarbojas ar enerģijas atgūšanas sistēmu un samazina degvielas patēriņu. Arī izmešu apjoms tiek samazināts, atgūstot kinētisko enerģiju bremzēšanas laikā.

    Līdztekus Recharge automobiļiem – uzlādējamiem hibrīdiem un elektromobiļiem, tagad elektrificēts Volvo modelis tiek piedāvāts ikvienam.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē