• Šodien 14 Latvijas pilsētās ar «Bolt» skrejriteņiem iespējams braukt bez maksas

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra STATION
    22. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Edijs Pālens/LETA
    Atzīmējot Starptautisko dienu bez auto, kas ik gadu norisinās 22.septembrī Eiropas mobilitātes nedēļas ietvaros, skrejriteņu operators «Bolt» saviem klientiem 14 Latvijas pilsētās nodrošinās iespēju pārvietoties ar 1000 konkrētiem skrejriteņiem bez maksas.

    Iniciatīvas mērķis ir aktualizēt mikromobilitātes iespējas pilsētvidē un aicināt iedzīvotājus izvēlēties ilgtspējīgākus ikdienas pārvietošanās veidus.

    Kā skaidro kompānijā, to, vai par skrejriteņa izmantošanu jāmaksā, lietotāji varēs uzzināt, noskenējot skrejriteņa QR kodu pirms brauciena uzsākšanas.

    Kopumā visās Latvijas pilsētās, kurās pieejami «Bolt» mikromobilitātes pakalpojumi, tiks nodrošināti 1000 skrejriteņi ar bezmaksas braucienu iespēju, no tiem 600 atradīsies Rīgā.

    Lietotāji ar vienu konkrētu skrejriteni bez maksas varēs pārvietoties līdz divām stundām, taču pastāv iespēja par brīvu izmantot vairākus skrejriteņus.

    Latvijā «Bolt» skrejriteņi sezonāli ir pieejami 14 Latvijas pilsētās – Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Valmierā, Daugavpilī, Ogrē, Liepājā, Ventspilī, Rēzeknē, Siguldā, Ikšķilē, Tukumā, Jēkabpilī, Cēsīs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē