• Slavena supermodele dalās ar sirdi plosošu foto. Viņai diagnosticēts vēzis

    Veselība
    Estere Jansone
    14. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    80. gadu skaistule Kristija Brinklija dalījusies ar satraucošu ziņu. Viņai diagnosticēts ādas vēzis.

    Bijusī supermodele Kristija Brinklija sociālajos tīklos publicējusi bildes pēc ļaundabīga ādas vēža, bazālo šūnu karcinomas, izgriešanas. Viņa stāsta, ka operācija bijusi veiksmīga un nu sāksies atlabšanas process. «Labas ziņas jums visiem – no šī var pavisam vienkārši izvairīties, pasargājot sevi no saules kaitīgās ietekmes. Es tam nopietnāk pievērsos stipri vēlāk nekā vajadzēja,» stāsta Brinklija. Viņa raksta, ka turpmāk rušināsies pa dārzu tikai ar kārtīgu saules aizsargkrēma kārtu, kreklu ar garām piedurknēm un lielu salmu cepuri galvā.   

    Kristija Brinklija atklāj, ka viņai ādas vēzi atklāja pavisam nejauši. Modele bija atnākusi sastādīt kompāniju savai meitai uz dermatologa vizīti. Tajā ārsts piedāvājis pie reizes aplūkot arī Brinklijas pigmentācijas plankumus uz sejas un viens punktiņš pie deniņiem licis dakterim kļūt bažīgam. Viņš acumirklī licis Brinklijai veikt biopsiju jeb aizdomīgā ādas veidojuma izpēti. «Esiet savas laimes kalēji. Pierakstieties uz ārsta vizīti jau šodien! Pasteidzieties draugi!» raksta Brinklija.    

    Bazālo šūnu karcinoma ir visbiežāk sastopamais ļaundabīgais ādas audzējs. Tā visbiežāk uzklūp tiem, kas dzīves laikā mīlējuši sauļoties.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē