• Purvciemā nošautais ir futbola aģents Romāns Bezzubovs

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    14. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Rīgā, Purvciemā, šorīt nošauts futbola aģents Romāns Bezzubovs, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

    Reaģējot uz slepkavību Purvciemā, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens ceturtdien, 14.aprīlī, plkst.8.30 sasaucis sanāksmi par valsts iekšējo drošību, kurā piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas, pašvaldību policijas un Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas vadība, kā arī Valsts policijas un citu iekšlietu dienestu vadība, aģentūru LETA informēja Iekšlietu ministrijā.

    Slepkavība Purvciemā ir sekas tam, ka Latvijā strauji nepieciešams attīstīt vienotu videonovērošanas tīklu, lai policijai noziedzības apkarošanā un kārtības uzturēšanā būtu iespējams efektīvāk reaģēt, izteicās Ģirģens.

    «Te ir signāls Datu valsts inspekcijai un citiem ierēdņiem, ka Latvijā ir nepieciešams stiprināt valsts iekšējo drošību un sakārtot videonovērošanas kameru tīklu,» norādījis iekšlietu ministrs.

    Saskaņā ar sociālajos tīklos ievietotajiem aculiecinieku fotomateriāliem pie Mēbeļu nama un sporta kluba Lemon Gym šorīt atradās sašauta automašīna Volkswagen Touareg, kurai blakus – mirušais. Spēkrata logu stiklos bija redzamas vairākas, visticamāk, ložu atstātās pēdas. Visticamāk, spēkrats pārvietojies pa Gunāra Astras ielu un pēc uzbrukuma piedzīvošanas iztriecies cauri pie minētā tirdzniecības centra un kluba esošās stāvvietas žogam.

    Policija lūdz atsaukties ar videoreģistratoriem aprīkotu automašīnu vadītājus, kuri šorīt laikā no plkst.6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Augusta Deglava ielai.

    Tāpat policija lūdz, zvanot pa tālruni 110, atsaukties citus, kuri varētu sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju par konkrēto noziegumu. Likumsargi informācijas sniedzējiem sola anonimitāti.

    41 gadus vecais Romans Bezzubovs ir bijušais futbolists, aktīvās sporta gaitas – no 2003. līdz 2012. gadam. Pārstāvējis futbola klubus Rīgas DaugavaJūrmala, Kuldīgas Venta, kā arī Albānijas klubu Bylis Ballsh, liecina portāla transfermarkt.com publicētā informācija. Pēc aiziešanas no sporta izveidoja un vadīja aģentūru BR-Sport Agency. Aģentūra pāstāv pārsvarā Latvijas futbolistus, bet viņu klients ir arī Kazahstānas uzbrucējs Samats Sarsenovs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē