• «Positivus» festivāls jau izziņo pirmo lielo zvaigzni

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    Ziņu aģentūra LETA
    14. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Festivāls «Positivus» nākamgad notiks 19.jūlijā un 20.jūlijā Rīgā, Lucavsalā, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Elva Lorence. Šodien kļuva zināms pirmais lielais mākslinieks – Jason Derulo.

    «Iespaidīgs deju šovs, kas piepildīts ar hitiem, karstiem ritmiem un pozitīvu enerģijas lādiņu – Jason Derulo ir pirmais Positivus Festival 2024 galvenais mākslinieks, kurš uzstāsies uz LMT skatuves!» vēsta Facebook ieraksts.

    Derulo zvaigznes statusu ieguvis pusaudža gados un tagad ir «R&B», popmūzikas, repa dziesmu autors ar vairākiem hitiem un sadarbībām ar dažādiem māksliniekiem.

    Derulo ir pārdevis vairāk nekā 250 miljonus singlus visā pasaulē un izdevis virkni hitu, tostarp 15 platīna singlus – «Wiggle», «Talk Dirty», «Want to Want Me», «Trumpts», «It Girl», «In My Head», «Ridin’ Solo», «Don’t Wanna Go Home», «Marry Me», «Get Ugly», «Swalla», «Savage Love» un «Take You Dancing».

    Patlaban Derulo strādā pie sava piektā studijas albuma. Tas ir pirmais pilnais albums kopš 2015.gada topu pirmajā vietā esošā «Everything Is 4» izdošanas.

    Festivālā atkal būs pieejama telšu pilsētiņa. Tai būs ierobežota ietilpība, kas nepārsniegs 10% no kopējās festivālu apmeklētāju kapacitātes.

    2022.gadā, kad festivāls pirmo reizi tika pārcelts no Salacgrīvas uz Lucavsalu, telšu pilsētiņā bija paredzēta aptuveni 2000 cilvēku. Savukārt 2023.gadā rīkotāji bija pieņēmuši lēmumu, ka telšu pilsētiņas festivāla teritorijā nebūs.

    «Positivus» rīkotājs Ģirts Majors uzskata, ka festivāls ir nostiprinājis savu vadošā Baltijas reģiona festivāla statusu, piedāvājot aktuālās populārās mūzikas programmu. 2023.gadā nepilna trešdaļa apmeklētāju bija no kaimiņvalstīm.

    «Manuprāt, lielākajiem festivālam ir svarīgi reprezentēt šodienas populārāko mūziku un demonstrēt arī spilgtākās nākotnes tendences. Arī bez mūzikas, «Positivus» festivāla teritorija ir piepildīta ar dažādām izklaidēm un stendiem, kas ir apjomīgākā kopš savas pastāvēšanas,» pauž Majors.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē