• Pats briesmīgākais: Izdabāt savām emocijām un mirklīgam vājumam

    Horoskopi
    Jana Reķe
    5. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    «Nedēļa solās būt ļoti intensīva un izaicinoša. Astroloģiski centrālais notikums būs 8. decembra pilnmēness un tā ietekmi pastiprinoši faktori. Daudzas idejas, ieceres un plāni būs nobrieduši tik ļoti, ka gribēsies visu paveikt tieši šajā laikā,» atzīst astroloģe un astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Jārēķinās ar nepacietību, sasteigtību, izkaisītību dažādos jautājumos un sīkumos. Galvenā pilnmēness pretruna, no vienas puses, saistīta ar līdzjūtību, altruismu, skaistām un cēlām idejām un, no otras puses, iekšējo nemieru, apkārtējo cilvēku ietekmi, zināšanu vai prasmju trūkumu.

    Viens no labākajiem veidiem, kā tikt galā ar šo dilemmu, – skaidri apzināties, kur jūsos ir prasmes un kompetences un kur tādu trūkst. Tas palīdzēs ieraudzīt situācijas, kur pateikt nē, palūgt palīdzību zinošākam cilvēkam.

    Aktivizēsies visi jautājumi saistībā ar savstarpējo komunikāciju – vai protat uzklausīt padomu, uztvert objektīvu kritiku, uzdot jautājumus, taktiski un smalkjūtīgi komunicēt. Visi jūs trūkumi saistībā ar spēju saprotami un harmoniski apmainīties ar informāciju ap pilnmēnesi kļūs asi pamanāmi.

    No otrdienas runāšanas un domāšanas veids kļūs piezemētāks, lietišķāks. Entuziastiskām idejām ir vieta būt, bet svarīgi neizlaist to posmu, kad jāizvirza skaidri saprotami un izmērāmi mērķi. Šādi jautājumi būs aktuāli līdz februāra vidum.

    Vēl viens nedēļas fona impulss saistīts ar nepieciešamību mainīties, atbrīvoties no iesīkstējušām un pārāk konservatīvām formām, kā visam būtu jābūt. Tas palīdzēs būt maigākiem un empātiskākiem pret sevi un tuvajiem. Jāuzmanās arī pārāk neizdabāt savām emocijām un mirklīgam vājumam. Būs iespēja izkāpt no savu ieradumu radītajiem pinekļiem.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē