• Atrisināta Vācijā zvērīgi nogalinātās ukrainietes slepkavība un atrasts nozagtais mazulis

    Slepkavība
    Estere Jansone
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Danie Franco/Unsplash
    Pagājušajā nedēļā Vācijā tika atrastas 27 gadus vecas ukraiņu jaunietes mirstīgās atliekas, bet viņas māte un piecu nedēļu vecā meitiņa bija pazudušas bez vēsts. Vācijas policijai izdevies slepkavību atrisināt.

    Pagājušajā nedēļā, 12. martā, vācu laikraksts «Bild» ziņoja, ka Hokenheimā Reinas upes krastā atrasts 27 gadus vecās ukrainietes Ritas līķis. Sieviete acīmredzami bija mirusi vardarbīgā nāvē, savukārt no viņas mātes, 51 gadus vecās Marijas un jaundzimušās meitiņas nebija ne miņas. Meklēšanā tika iesaistīti milzīgi policijas resursi – 60 policijas darbinieki un kinologi.

    Vācijas policija slepkavībā ir aizturējusi divus aizdomās turamos – 44 gadus vecu vietējo miesnieku un 43 gadus vecu sievieti no Krievijas. Tiek lēsts, ka slepkavības motīvs bijis Ritas jaundzimušais bērns. Visticamāk pāris nogalinājis ukrainieti un viņas māti, lai nozagtu jaunās sievietes meitu un to uzdotu mazuli par savu. Vācijas policijai izdevās atrast bērnu dzīvu un veselu – DNS testi apstiprina, ka mazulis ir mirušās ukrainietes meita.

    Iepsējamo slepkavu kaimiņi vācu laikrakstam «Bild» atklājuši, ka šim pārim jau ir trīs dēli, un viņi ļoti alkuši pēc meitiņas. Pāris esot pērn decembrī saviem kaimiņiem paziņojis, ka jau janvārī ģimenei gaidāms pieaugums – drīz būšot meita. Sieva un vīrs esot pat rādījuši kaimiņiem mazulim iegādātās drēbītes, taču visi bijuši pārsteigti, jo sieviete acīmredzami nebija mazuļa gaidībās. Kaimiņi atklāj, ka aizturētā sieviete un vīrietis allaž ir bijuši pieklājīgi, tāpēc šāds noziegums apkārtējiem ir šoks.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē