• Zobārsts, kurš tevi pazīst līdz saknei

    Reklāmraksts
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    «LAVA dental studio» dibinātājs un vadītājs zobārsts Vladislavs Aleksejevs
    Foto: Publicitātes foto
    «LAVA dental studio» dibinātājs un vadītājs zobārsts Vladislavs Aleksejevs
    Jauna koncepta zobārstniecības klīnika LAVA dental studio piedāvā kompleksu un individuāli pielāgotu zobārstniecības pakalpojumu klāstu, lai maksimāli komfortabli ar inovatīvām tehnoloģijām sasniegtu perfektu rezultātu – dabiski skaistu smaidu.

    LAVA dental studio ir jauna koncepta zobārstniecības klīnika, kurā klients jūtas maksimāli komfortabli, laužot ierastos stereotipus par zobārsta apmeklējumu kā nepatīkamu pieredzi.

    «Vizīte mūsu klīnikā sākas nevis ar iesēšanos zobārsta krēslā, bet apmēram stundu ilgu sarunu mājīgā pārrunu telpā – mēs to dēvējam par labsajūtas vizīti jeb labsajūtas diagnostiku. Sarunas laikā izrunājam visu par jūsu vēlmēm un mērķiem, par smaida korekcijas iespējām, kā arī ievācam nepieciešamos veselības datus. Tad dodamies uz diagnostikas istabu, kur tiek veikti vajadzīgie izmeklējumi – mutes dobuma un zobu apskate, intraorālā skenēšana, digitālais mutes dobuma rentgens, ja nepieciešams, arī kompjūterstaru datortomogrāfija, kā arī foto protokols, lai tālāk veiktu klienta smaida un sejas rakstura analīzi. Tāpēc arī sakām, ka pazīstam mūsu klientu līdz saknei – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, jo izvēlamies ļoti personīgu pieeju: sarunā iepazīstoties ar klientu un uzzinot viņa mutes veselības stāvokli rūpīgā diagnostikā,» stāsta LAVA dental studio dibinātājs un vadītājs zobārsts Vladislavs Aleksejevs.

    «Pēc tam notiek ārstu konsīlijs, kurā izstrādājam individuālu procedūru plānu, kas tiek prezentēts atsevišķā vizītē. Šajā vizītē tiek prezentēts arī digitālā smaida modelis – tas, kā izskatīsies jūsu smaids pēc ārstēšanas.

    Pacientam uzreiz ir skaidrs, cik ilga būs ārstēšana, kā notiks smaida korekcija, kāds būs galarezultāts un izmaksas, un tikai tad mēs uzsākam plānoto ārstēšanu. Lai iegūtu izcilu rezultātu – dabiski skaistu smaidu –, ar keramiskajiem venīriem varam koriģēt zobu formu un krāsu, novēršot zobu vizuālos defektus. Lai parūpētos par mutes dobuma un zobu veselību ilgtermiņā, mūsu klīnikā piedāvājam arī profesionālu zobu higiēnu. Šādi LAVA dental studio apmeklēšana kļūst par patīkamu pieredzi ikdienas rutīnā, līdzīgi kā došanās pie friziera vai kosmetologa.»

    Vairāk informācijas par pakalpojumiem un pieteikšanās vizītei: lavadental.lv

    Sekot līdzi jaunumiem Instagram:

    @lavadentalstudio (latviešu valodā)

    @dr.aleksejevs (krievu valodā)

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē