• Konditorejas Sala ieteikumi garšīgiem Līgo svētkiem

    Reklāmraksts
    19. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kā jau svētkos pienākas, arī Līgo un Jāņu svinētāji pulcējas pie svētku galda un nereti rodas jautājums, ko sarūpēt svētku cienestam? Tāpēc esam sagatavojuši pāris ieteikumus!

    1. Kliņģeri

    Kliņģeri ne tikai skaisti izskatīsies uz galda, bet arī piešķirs svinīgāku noskaņu un sniegs lielisku garšas baudījumu. Konditoreja Sala piedāvā sāļo kliņģeri, taisītu no klasiskās rauga mīklas ar sviestu, kas pildīta ar sātīgo siera un šķiņķa pildījumu. Kliņģeris pārklāts ar melnā un baltā sezama sēkliņām, dekorēts ar siera cepumu lapiņām. Alternatīvai iesakām veģetāro vai saldo kliņģeri.

    2. Pīrādziņi

    Saulgriežu svētku svinēšana nav iedomāja bez pīrādziņiem, jo to nosaka mūsu senās tradīcijas. Tā ir klasika. Tāpēc, ja nav laika gatavot tos pašiem, tad iesakām nobaudīt mūsu konditoru ražotos un ar mīlestību veidotos “vecmāmiņas” gardos pīrādziņus. Tik pat garšīgi ir mūsu ražotie speķa rausīši ar ķimenēm, olu – loku, kartupeļu, spinātu un buljona pīrādziņi, kas lieliski papildinās Jūsu svētku galdu un ātri spēs remdēt izsalkumu!

    3. Līgo Makarūni (Jaunums!)

    Kas tie par svētkiem bez saldumiem? Par vieniem no smalkākajiem saldumiem, kas iekarojuši gardēžu garšu kārpiņas, tiek uzskatīti makarūni jeb mandeļu bezē cepumiņi, kas par cienastu kalpos ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. To pirmsākumi meklējami Francijā, taču mūsu meistaru čaklās rociņas ir veiksmīgi radījušas makarūnus Līgo svētku galdam, ar četrām lieliskām garšām – ķimenēm, cigoriņiem, zilo sieru, kā arī brī sieru kopā ar vīģu džemu, kas šobrīd ir pieejami vienā komplektā!

    Konditoreja Sala ir viens no vadošajiem konditorejas izstrādājumu ražotājiem Latvijā.

    1994.gadā tika atvērta pirmā kafejnīca-konditoreja Rīgas centrā, bet šobrīd sekmīgi darbojas jau vairāk kā 16 Salas visā Rīgā, arī lielajos tirdzniecības centros.

    Nākošgad uzņēmums svinēs savu 30 gadu jubileju!

    Šo gadu gaitā uzņēmuma profesionāļu komanda ir uzkrājusi lielu pieredzi un augstu pakalpojumu sniegšanas kvalitāti, un šajā laikā uzņēmums sabiedrībā ir radījis par sevi pozitīvu tēlu un Sala pamatoti ir kļuvis par vienu no populārākajiem konditorejas izstrādājumu zīmoliem. 

     

    Pasūtījumus var ērti veikt:

    Pa telefonu: +371 26429191

    E-pastā: [email protected]

    Vairāk: salakafe.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē