• Gudrā noliktava Krasta ielā – jaunas mājas Tavām augstpapēžu kurpēm!

    Reklāmraksts
    25. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijā atvērts pirmais SELF STORAGE pašapkalpošanās mantu noliktavu komplekss, kurā pielietotas pašas mūsdienīgākās viedās tehnoloģijas. Noliktavas telpu noma ir tikai pāris datora klikšķu vai telefona pieskārienu attālumā. Vajadzīgā izmēra box noliktavu iespējams izvēlēties un izīrēt SELF STORAGE mājas lapā dažu minūšu laikā jebkurā diennakts stundā, kad vien nepieciešams.

    SELF STORAGE noliktavu telpu atvēršana notiek ar SMART ENTRY by NOKE aplikāciju telefonā, kas nozīmē, ka atslēga būs vienmēr jums līdzi. Turklāt, izmantojot šo atvēršanas aplikāciju, varēsiet gan dalīt piekļuvi ar visiem, kam tā nepieciešama, gan sekot līdzi aktivitātēm jūsu box noliktavā.

    SELF STORAGE noliktava ir lielisks risinājums gan privātpersonām, gan juridiskām personām. Īrei pieejami noliktavas boksi izmēros 1.5m2 – 20m2, atbilstoši klientu dažādajām vajadzībām. Piemērota izmēra box noliktavas pie mums atradīs gan ģimenes sezonālo mantu un bērnu lietu novietošanai, gan modes dāmas neaktuālo garderobes elementu noglabāšanai nākamajām sezonām, gan uzņēmumi savas gatavās produkcijas  īslaicīgai vai ilglaicīgai uzglabāšanai. SELF STORAGE glabātuves būs piemērots risinājums arī ofisa mantu un arhīva novietošanai, ja jūsu uzņēmuma darbinieki strādā attālināti, tādejādi būtiski samazinot vai ietaupot nomas maksu par biroja telpām, kuras netiek izmantotas.

    Box noliktavu cenas ir sākot no € 4.99/nedēļā.  SELF STORAGE pieejamas arī dažas pavisam mazas telpas ( 1m3 ) neliela apjoma mantu uzglabāšanai, kuru cena ir sākot no €2.99/nedēļā. Ja jums nepieciešama 1m3 glabātava, vai telpas nepieciešamas jūsu uzņēmumam, aicinām sazināties ar mūsu konsultantiem, vai ierasties uz vietas SELF STORAGE birojā darbdienās no 9:00 – 18:00.

    Noliktavas klientiem pieejamas visu diennakti 24/7, telpas tiek apsildītas un apsargātas. Turklāt SELF STORAGE jo īpaši padomāts par klientu ērtībām – iebrauciet ar auto iekšā noliktavu kompleksā zem jumta, un izkraujiet mantas drošā, tīrā un patīkamā vidē (brauciet uz SELF STORAGE kaut pludmales čībās vai augstpapēžu laiviņās). Tāpat klientu ērtībām pieejami  kravas lifti, pārvadāšanas ratiņi, un ir iespēja iegādāties iepakojuma kastes un citus iepakošanas materiālus. Self Storage teritorijā ir pieejamas CityBee Latvija un Fiqsy stāvvietas busiņu novietošanai, ja nepieciešams atvest vai aizvest lielāku apjomu ar mantām, piemēram, pārvākšanās laikā.

    Multifunkcionālajā kompleksā Rīgā, Krasta ielā 97A, kur atrodas SELF STORAGE, klientiem pieejama arī pašapkalpošanās automazgātuve Wash&Drive un automātiskā mazgāšanas līnija Wash&Drive Express carwash. Pirms novietošanas SELF STORAGE nomazgājiet glabāšanai domāto pludmales velosipēdu, vai pēc mantu izkraušanas padariet atkal tīru sava auto salonu Wash&Drive jaudīgo putekļsūcēju zonā – visi nepieciešamie pakalpojumi vienuviet.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē