• REHAU iepazīstina ar jaunu krāsu tendenču kolekciju

    Reklāmraksts
    21. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Passion for Color 2023: sajūtu svētki!

    REHAU jau trešo reizi iedvesmo mēbeļu ražotājus, galdniekus, arhitektus un visus, kas saistīti ar interjera dizainu, ar krāsu tendenču kolekciju Passion for Color. REHAU jaunākā kolekcija ir īsti svētki sajūtām: sešas krāsas, sākot ar silto, zemniecisko Curcuma Gold, beidzot ar ugunīgo Chilli Red un maigo Vanilla toni, kas uzrunā visas maņas un rada iespēju radošai dizaina brīvībai. Seši Passion for Color toņi ir veidoti tā, lai savstarpēji tos varētu brīvi kombinēt vai arī prezentēt kā monolītu vienas krāsas uzbūvi.

    «Passion for Color ir kolekcija, kas stāsta stāstus,» saka Juliane Hoffmann, Furniture Interior mārketinga speciāliste. «Stāsti, kas rosina iztēli un raisa emocijas. Mēs vēlamies iedvesmot mūsu klientus radīt neparastus dizainus. Šogad ceļojums mūs aizvedīs uz garšvielu pasauli. Mūsu krāsas stimulē maņas, un tās var ne tikai redzēt, bet ar iztēles palīdzību un aizvērtām acīm pat sajust to smaržu un garšu.»

    Garšvielu pasaules iedvesmotās krāsas

    Kā cilvēks, kurš apmeklējis garšvielu tirgu Marrākešā, varētu aizmirst tur valdošās krāsas un smaržas? REHAU ienes šo sajūtu eksploziju jūsu mājās ar Passion for Color 2023. Garšvielu pasaules iedvesmotās krāsas pārvērtīs jūsu mājokli sajūtu svētkos. Kolekciju veido seši dažādi toņi. To spektrs sniedzas no harmoniskā Curcuma Gold līdz elegantajam Pepper Grey un vasarīgajam Vanilla Cream. Katrs tonis lieliski izskatīsies uz visas mēbeļu konstrukcijas vai arī to var kombinēt ar citiem kolekcijas toņiem vai dažādiem materiāliem. Atsauces uz dabu un siltums, ko izstaro krāsas, lieliski atbilst pašreizējām tendencēm. «Mēs esam novērojuši, ka cilvēki ilgojas pēc noslēgtām vietām, kur viņi jūtas droši,» saka Linda Maglione, REHAU mēbeļu komponentu produktu vadības nodaļas vadītāja. «Tāpēc mēs koncentrējamies uz dabīgiem, siltiem krāsu toņiem, kas harmoniski sader ar interjera dizainu un nekad nekļūst garlaicīgi.»

    REHAU ar kolekciju Passion for Color 2023 vēlreiz apliecina savu devīzi Iespēja radīt izcilu dizainu, piedāvājot klientiem dizaina idejas. «Interjers patiesībā ir skatuve, kur dizainers rada savu dizainu – Passion for Color ir sākotnējā dizaina iedvesma. Ar savu pārdomāto produktu un risinājumu portfeli mēs nodrošinām klientiem nepieciešamos materiālus un risinājumus, lai īstenotu patiesi neparastu dizainu,» saka Juliane Hoffmann.

    Dizains interjerā

    RAUVISIO noir virsmai ir pieejamas sešas krāsas, kas pārsteidz ar klasisku matētu apdari un samtainu maigumu. Pateicoties aizsardzībai pret pirkstu nospiedumiem, izturīgā HPL virsma ir viegli tīrāma un ļoti izturīga pret skrāpējumiem. Zems gaismas atstarošanas līmenis nodrošina to, ka krāsu toņi saglabā savu neparasto matējuma dziļumu.

    Kolekcija Passion for Color 2023 tiks papildināta arī ar akrila virsmu RAUVISIO brilliant noble matt. Abas virsmas var ideāli kombinēt. RAUVISIO noir visbiežāk izmantojama horizontālajām virsmām, bet RAUVISIO brilliant noble matt – vertikālajām virsmām. Tādējādi REHAU piedāvā mēbeļu ražotājiem un dizaineriem visu, kas nepieciešams interjera dizainam no vienas veidnes ar krāsu un materiālu ziņā saskaņotām virsmām, apdares lentēm un ruļļdurvīm, – visu ar REHAU kvalitāti.

    Plašāka informācija par pašreizējo Passion for Color kolekciju atrodama vietnē REHAU.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē