• PAROC Latvijā atzīmē pastāvēšanas 30. gada dienu

    Reklāmraksts
    23. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šogad PAROC atzīmē savas darbības 30.gada dienu Latvijā. Trijās desmitgadēs PAROC Latvijā ir ienesis daudz jauninājumu un ideju siltumizolācijas risinājumu attīstībā. Līdzās produktu attīstibai, uzņēmums sniedzis nozīmīgu ieguldījumu zināšanu pārnesē un būvniecības nozares attīstībā.

    PAROC mērķis, toreiz un vēl aizvien, ir ieviest un padarīt lietojamus jaunākos izolācijas risinājumus tiem, kam tie ir nepieciešami – patērētājiem

    Uzņēmuma specialisti nemitīgi strādā pie produktu attīstības un pielāgošanas mūsdienu prasībām, klimata īpatnībām un patērētāju vajadzībām. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Jānis Naglis stāsta: «PAROC ir viens no pirmajiem ražotajiem, kas Latvijā sāka siltumizolācijas materiālu importu. Gadu gaitā esam aizrautīgi strādājuši, lai attīstītu savus produktus, arvien paplašinot to klāstu un, radot iespējami labākos inovatīvos risinājumus, kas būtu atbilstoši Latvijas klimatam, vietējām būvniecības metodēm un principiem.» 

    Savā darbībā PAROC ir izvirzījis ilgtspējību kā prioritāti un ievērojis tās principus

    Jau kopš 2009. gada PAROC sagatavo «Ilgtspējas ziņojumus», kas arī ļauj labāk izprast riskus, iespējas un gūt vērtīgas atziņas stratēģijas pilnveidošanā. Viens no svarīgākajiem Owens Corning Paroc mērķiem, ko uzņēmums vēlas sasniegt, ir līdz 2030. gadam pilnībā ieviest nulles atkritumu (Zero Waste) politiku savā ražošanā, samazinot CO2 emisijas par 50 procentiem, samazināt plastmasas patēriņu par 30 procentiem, izstrādāt izmantoto materiālu atgriezumu pārpalikumu pārstrādes programmu REWOOL un ražot izstrādājumus ar zemu oglekļa emisiju līmeni.

    Kā norāda Jānis Naglis: «Mēs esam ieinteresēti ne tikai piedāvāt savus produktus, mēs vēlamies arī veicināt ilgtspējīgu domāšanu. Gribam nodrošināt zināšanu pārnesi par efektīvākajiem risinājumiem un izglītot mūsu klientus un aicināt viņus lepoties ar īstenotajiem projektiem un paveikto.» 

    Jau no savas darbības sākuma, PAROC izstrādā un piedāvā dažāda veida izglītojošus materiālus un apmācību iespējas par aktualitātēm būvniecībā

    PAROC speciālisti regulāri piedāvā izglītojošas publikācijas, brošūras, bukletus, izolācijas risinājumu katalogus un DWG rasējumus, sagatavo rakstus par ēku siltināšanu, energoefektīviem un ilgmūžīgiem siltināšanas risinājumiem, kas bez maksas pieejami dažādos Latvijas mediju kanālos ikvienam.

    Jānis Naglis norāda: «Mums ļoti būtiski ir piedāvāt ne tikai pašus produktus patērētājam, bet arī izglītot gan būvniecības pārstāvjus, gan cilvēkus, kuri grib ēku uzlabojumus veikt paši. Mūsuprāt ir svarīgi nodrošināt ikvienam pieejamu informāciju kā būvdarbi veicami un kā tajos neapjukt. Mācam un stāstam klientiem kā vislabāk pielietojami mūsu piedāvātie produkti un, pieredze rāda, ka kombinācijā ar mūsu sagatavotajiem izglītojošajiem materiāliem, klienti var sasniegt vislabākos rezultātus arī bez priekšzināšanām būvniecībā. Protams, domājam arī kā palīdzēt speciālistiem paplašināt zināšanas, tāpēc sevi attaisnojušas izzinošas vizītes uz Somiju, Zviedriju, Lietuvu un citām ārvalstīm būvniecības un arhitektūras nozaru pārstāvjiem, tādējādi ļaujot iegūt jaunu pieredzi.»

    Kā norāda uzņēmuma pārstāvji, šajās trijās desmitgadēs ir izdevies izcīnīt vietu gan vietējos, gan starptautiskos tirgos un liels gandarījums ir par iegūto uzticību un atzinību no mūsu sadarbības partneriem un klientiem. Atzinība, ko saņemam attaisno 30 gadu laikā ieguldīto.

    Papildu informācija: https://www.paroc.lv/campaigns/paroc-30

    Uzņēmums PAROC Latvija dibināts 1993.gadā un ietilpst koncerna Owens Corning sastāvā. To pazīstam kā PAROC SIA.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē